II Projecte educatiu al Marroc. IES la GARROTXA

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE


Aquest curs tornem a comptar els quilòmetres des d'Olot fins a una ciutat marroquina però aquest cop aturem el comptador a una de les ciutats que visitarem durant més dies: NADOR. Hem canviat el rumb del nostre viatge però la intenció continua essent la mateixa: saber més coses sobre un país,el Marroc, del qual provenen alguns estudiants del nostre centre.

El tema central del projecte d'aquest curs són les històries de vida d'alumnes d'origen marroquí que estudien o han estudiat a l'institut. Paral.lelament, també es visitarà un centre de menors a la ciutat de Tànger dins el programa Catalunya- Magrib per explicar un altre tipus d'històries de vida, en aquest cas la dels menors que han intentat emigrar.

El grup està format per 7 alumnes de 3er. d'ESO, 2 alumnes de Batxillerat que realitzaran el seu treball de recerca i un estudiant de Cicles Formatius. En Medi i l'Abdeslam seran els nostres guies i tindrem l'oportunitat de visitar les seves famílies. Un cop més, el reportatge audiovisual serà l'eina que utilitzarem per reflectir tot el que viurem durant els 13 dies que serem allà visitant les ciutats de Marràqueix, Fes, Nador, Melilla i Tànger.

Durant el nostre viatge el bloc serà l'eina per comunicar-nos amb les famílies d'aquí i amb tothom que tingui ganes de fer-hi aportacions. Esperem que seguiu el viatge amb nosaltres!!!

25/6/08

A MEGATOPE DES DE TANGER

Som lAnna i la Tona i aprofitem 5 minuts de rellotge per poder-vos enviar quatre ratlles.Tanger ens esta sorprenent i lhem trobat molt mes arreglada del que esperavem.l agenda no pot ser mes apretada pero estem traient molt de suc. La trobada amb els alumnes del projecte Catalunya Magrib esta essent molt enriquidora; hem fet diverses activitats amb ells i avui,ultim dia,els entrevistarem.

Si tenim temps aquest vespre acabarem de penjar alguna foto que en tenim de molt maques!!!!

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Una pregunta... Us ha plogut mai?

tutiofranc ha dit...

Hola companys, sabeu que avui es l'aniversari de Sara? lluny de casa pero en un pais de conte, per molts anys princesa.

silvia ha dit...

Hola Anna,

He estat mirant el vostre bloc i veig que esteu fent una bona feina tots plegats, vull felicitar-los per la vostra empenta i iniciativa a fer aquest projecte. Endavant que ja tenim ganes que ens expliqueu en la vostra pròpia veu la vostra experiència.

Salut

solito_valiente22 ha dit...

hola muy buenas, como estais todo el mundo bien?? espero que si,espero que habeis llevado unos buenos recuerdos de marruecos, sobre todo aqui en tanger, A nosotros no hace falta que nos preguntais, ya que hemos pasado juntos unos dias inolvidables, ademas nos encantaria mult vostra projecte, amigas os deseo mucha suerte y exito .... os esperamos en el año que viene , claro que si jeje ya he registrado en vostrapagina bloc

solito_valiente22 ha dit...

he olvidado una cosita, para abdel su mejor que ha pasado en tanger era el jueves por la noche,jjejejej preguntaisle porque abdel cuentales todo,

abdeslam ha dit...

Ola garrotxins.estic a Fes i aqui tota la gent k vam coneixre en aquells pocs dies[Rochdi-Norchid-Abde rrahim-i tot el personal de l'hotel on estavem...] us donen records i diuen k us troben a faltar.
I per la surpresa k vam tenir a Tanger el dia k vau marxar; es k ens van registrar la policia i ens van portar cap a la comissaria a mi i a mustapha perque estavem en una zona [perillosa].I crec k es el millor record de Tanger.

PaLLy ha dit...

jajaja que kraaaks... es q la poli marrukinaa... no sa pot konfiaaa jaja va deww

Unknown ha dit...

Quines anècdotes que expliqueu!

Jordi Pascual, ja veig que el nom no va colar...

Per cert, si teniu paciència posarem més fotos al bloc perquè ja vau veure que no teníem ni un minut.

Una abraçada a tots,

Anna F

hicham ROMERO ha dit...

PAZ.

Todos somos hermanos en la tierra que vivimos

De tierra fuimos forjados, y hacia la tierra vamos,

Cada ser carga su cruz, todos sufrimos

Gozamos cuando reímos, y cuando amamos.

Dar la espalda a lo vivido,

Caminar sin prisa al borde del olvido,

Tener PAZ, armonía y ver las horas pasar,

Adentrar el alma en un oasis de

Alegría y poder amar.

Paz que te encuentras en la belleza

De aves, gente y en el esplendor de la naturaleza,

A veces te ronda el viento exasperado

Por cuantas veces el alma te ha negado.

Paz, me fascinas, me aturdes.... Paz eres grandiosa.

Mi alma te clama a voces silenciosas...
hola amigas espeo que os gusta esta poema , y lo siento por no la haber escrito en catalan, espero que me traduzcais vosotros en catalan

HICHAM EL AMRI ha dit...

felicidades a todos , espero que estais muy bien
un abrazo
hicham tanger