II Projecte educatiu al Marroc. IES la GARROTXA

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE


Aquest curs tornem a comptar els quilòmetres des d'Olot fins a una ciutat marroquina però aquest cop aturem el comptador a una de les ciutats que visitarem durant més dies: NADOR. Hem canviat el rumb del nostre viatge però la intenció continua essent la mateixa: saber més coses sobre un país,el Marroc, del qual provenen alguns estudiants del nostre centre.

El tema central del projecte d'aquest curs són les històries de vida d'alumnes d'origen marroquí que estudien o han estudiat a l'institut. Paral.lelament, també es visitarà un centre de menors a la ciutat de Tànger dins el programa Catalunya- Magrib per explicar un altre tipus d'històries de vida, en aquest cas la dels menors que han intentat emigrar.

El grup està format per 7 alumnes de 3er. d'ESO, 2 alumnes de Batxillerat que realitzaran el seu treball de recerca i un estudiant de Cicles Formatius. En Medi i l'Abdeslam seran els nostres guies i tindrem l'oportunitat de visitar les seves famílies. Un cop més, el reportatge audiovisual serà l'eina que utilitzarem per reflectir tot el que viurem durant els 13 dies que serem allà visitant les ciutats de Marràqueix, Fes, Nador, Melilla i Tànger.

Durant el nostre viatge el bloc serà l'eina per comunicar-nos amb les famílies d'aquí i amb tothom que tingui ganes de fer-hi aportacions. Esperem que seguiu el viatge amb nosaltres!!!

2/6/08

ENTREVISTA A EN NABIL A LA FACULTAT DE MEDICINA DE REUS


Aquí teniu una fotografia de la nostra entrevista a en Nabil. En Nabil va arribar fa 6 anys a Catalunya i al nostre institut. Després d'estudiar-hi el segon cicle d'ESO i el Batxillerat , ara estudia segon de medicina a Reus. Després de veure el seu pis i visitar la seva facultat vam fer-li una entrevista.
Durant els dies que serem a Nador tindrem l'oportunitat de visitar casa seva i fer una entrevista als seus pares. En Nabil no hi podràs ser perquè encara tindrà exàmens. Des del nostre  bloc li donem les gràcies per la invitació i li desitgem molta sort!!!

14 comentaris:

PaLLy ha dit...

ooh que macos!
nosaltres (panxi ona juliaa i jo) vam anar a fer-li l'entrevista a l'abdeee :D

vaaa un petunet ben gros :D

Baran ha dit...

Escric des de Romania. Júlia, el bloc m'ha encantat. Fa conjunt amb les samarretes d'aquest any.
Ja us enviaré comentaris quan comenceu el viatge i ens veurem a Melilla la setmana següent.

Molts d'ànims (que no us en falten) a tots.

ANNA FARJAS o BARAN

Anònim ha dit...

ola! Doncs res, us volia dir que està molt bé aguest bolc i també el projecte que esteu treballant, m'ha agradat molt. Aixo auriem de fer a Igualada jajaj

Doncs que vagi molt bé el projecte!

Ja anire comentan des de la distancia.

Unknown ha dit...

Ei!

M'ha encantat el bloc, us aniré seguint per tot el viatge!

Coralilla. ha dit...

q ja hi sooooou, q ja hi soooou...


nervioseeets?


jiji

jo també (però per un altre tipus d'assumpte acadèmic...)


al.coral (juju)

PaLLy ha dit...

ostres, d'aquí a dos dies ja marxem! :D
que emocionant! :D
un ptooooo,, :D

Panxito ha dit...

Estem tots preparant la motxilla per en Joan. No hem trobat dirhams enlloc, ni al bar de l'aeroport! però ens han dit que arribant a Marràqueix li podran canviar al mateix aeroport, sense cap problema. En fi, us el deixem pelat i amb el braç trencat.
Uns d'Argelaguer.

perecocu ha dit...

hola xenia i companyia que com us anat el viatge?

Mire! ha dit...

Xènia, Ona, Helena i tothom que estigui per aquí espero que hàgiu tingut un bon viatge, que tot estigui anant molt bé tot i que de fet deveu acabar d'arribar. En fi, ja us aniré escrivin perquè us trobaré molt a faltar.
Xènia sé que m'ho has recordat abans de marxar eh però quan tornis truca'm que vinc a veure't que a part de que segur que m'hauràs d'explicar mil coses jo encara més i em deuràs una cosa.

Un petunet a tots i que acabi d'anar bé el dia.

perecocu ha dit...

EIIIIIIIIIIII BON DIA SEGUR QUE JA EN PASSAT ELS NERVIS A TOTS I A TOTES PER EL VIATGE, ES LA VOSTRA PRIMERA NIT AL MARRAQUEIX ESPERO QUE TOT VAIGI MOLT BÉ, XENIA A CASA JA ET TROBEM MOLT A FALTAR, EN XUSKI JA HA ANAT A LA TEVA HABITACIÓ HI HAVIA LA PORTA TANCADA I M´HA DEMANAT QUE L´OBRIS, BE QUE HO PASSEU MOLT PERÓ QUE MOLT BE. LA MAMA JA VA A TREBALLAR DIU QUE ET DIGUI QUE MOLTS DE PETONS I RECORDS A TOTES I A TOTS.

maria ha dit...

bn viatgee!
kina enveja k em feu.. això porta mlts rekorss..
difruteu ml
=)

un ptoooO*

DenniS ha dit...

olaa!! ke anat be el viatje o n? wnu va k stik estudian x les recuperacions eh tona!xD

Ona tas viva o ke? xD

medi krak kuidatt

dwww

PaLLy ha dit...

Hola palli te troben a falta molt.
Molts petons de la Bety i Urpa.

Anna ha dit...

wooollaaaaa!!!!!
com anem??? com va tot?? bé... les fotos i els comentaris ja deixen entreveure que esteu mooolt bé!!!

Doncs per aquí mig afogats de calor!!

Teachers... i vosaltres què??? No se us veu gaire a les fotos!!!!

Aquest vespre brindarem a la vostra salut!!!
Bona revetlla

Anna