II Projecte educatiu al Marroc. IES la GARROTXA

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE


Aquest curs tornem a comptar els quilòmetres des d'Olot fins a una ciutat marroquina però aquest cop aturem el comptador a una de les ciutats que visitarem durant més dies: NADOR. Hem canviat el rumb del nostre viatge però la intenció continua essent la mateixa: saber més coses sobre un país,el Marroc, del qual provenen alguns estudiants del nostre centre.

El tema central del projecte d'aquest curs són les històries de vida d'alumnes d'origen marroquí que estudien o han estudiat a l'institut. Paral.lelament, també es visitarà un centre de menors a la ciutat de Tànger dins el programa Catalunya- Magrib per explicar un altre tipus d'històries de vida, en aquest cas la dels menors que han intentat emigrar.

El grup està format per 7 alumnes de 3er. d'ESO, 2 alumnes de Batxillerat que realitzaran el seu treball de recerca i un estudiant de Cicles Formatius. En Medi i l'Abdeslam seran els nostres guies i tindrem l'oportunitat de visitar les seves famílies. Un cop més, el reportatge audiovisual serà l'eina que utilitzarem per reflectir tot el que viurem durant els 13 dies que serem allà visitant les ciutats de Marràqueix, Fes, Nador, Melilla i Tànger.

Durant el nostre viatge el bloc serà l'eina per comunicar-nos amb les famílies d'aquí i amb tothom que tingui ganes de fer-hi aportacions. Esperem que seguiu el viatge amb nosaltres!!!

14/6/08

DES DE MARRAQUEIX

Salam MAlicum`
~perdo pero el teclat es diferent i costa moltissim escriure be~

Aqui tots estem morts de calor; i a mes la ciutat ens ofereix un ambient molt molt calid.
Hem voltat pel Soc i ens hem remullat en un Hamam, alguns amb massatge i tot, ara tenim la pell molt fina!
Ara mateix venim de veure la posta de sol des d`un bar de la plaça Jama Lafna, hem fet lintent de travessar-la entre gent que ens deia que son millors que Ferran Adria, gent que ens cantava la lluna i la pruna, i fins hi tot ens van posar mones al cap!

Ja enviarem fotos, nomes dir-vos que estem molt be i tenim un guia excel.lent, el gran Abdeslam!

(Famila Serrat Alcacer, no patiu per la Xenia, esta estupenda)

7 comentaris:

Panxito ha dit...

Hi ha piano a l'hotel? play it again, Sara!

Unknown ha dit...

Hola a tots!

Fins que no pengeu fotos no em creuré el que digueu!!! je,je!!!

O sigui, que fa molta calor... Jo avui volia anar a Cadaqués però el dia era tan lleig i gris que ens hem quedat a Olot...

Ja veig que m'hauré d'emportar roba d'estiu càlid...

Fins dijous i que us ho continueu passant bé.

Baran

UNA DE 4 ha dit...

Hola gent,

Per aquí el cel està molt gris
i s'esperen tempestes...

Tenim una barreja de enveja i incredulitat (mona).

Esperem que estigueu treballant molt i que us ho passeu molt bé.

Fins un altre missatge.

Rosa ha dit...

hola,
Ja veig que esteu molt bé per aquestes terres. Vaig oblidar-me de demanar-vos una col·laboració amb l'institut ( Dep de ciències), si aneu a un desert, una platja o un lloc amb sorra podrieu portar una petita mostra. Una ampolla d'aigua, una bossa o capsa pot anar bé. Recordeu que cal posar el nom del lloc.
què us vagi tot molt bé i fins aviat.
Rosa

Toni Moreno ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Toni Moreno ha dit...

Hola sòc en Toni Moreno de l'Institut. Fa uns dies vaig estar per Marraqueix i em van encantar els cargols de la plaça Djemaa el Fna. Menjeu-vos uns quants de part meva.

Records!!

perecocu ha dit...

HOLA SOM LA FAMILIA SERRAT ALCACER, COM EM TEMIA JO PATIN I LA XENIA ESTA DE PIIIIIIIIIIIIIIIP MARE, QUE SEGUEIXI AIXI. LA XENIA I TOTS EL ALTRES QUE US HO PASSEU MOLT BÉ, I ANEU PENJANT FOTOS QUE SON MOLT DIVERTIDES, APAAAAAAAAAAAA VISCA EL GIRONA UN PETONÁS A TOTS I A TOTES