II Projecte educatiu al Marroc. IES la GARROTXA

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE


Aquest curs tornem a comptar els quilòmetres des d'Olot fins a una ciutat marroquina però aquest cop aturem el comptador a una de les ciutats que visitarem durant més dies: NADOR. Hem canviat el rumb del nostre viatge però la intenció continua essent la mateixa: saber més coses sobre un país,el Marroc, del qual provenen alguns estudiants del nostre centre.

El tema central del projecte d'aquest curs són les històries de vida d'alumnes d'origen marroquí que estudien o han estudiat a l'institut. Paral.lelament, també es visitarà un centre de menors a la ciutat de Tànger dins el programa Catalunya- Magrib per explicar un altre tipus d'històries de vida, en aquest cas la dels menors que han intentat emigrar.

El grup està format per 7 alumnes de 3er. d'ESO, 2 alumnes de Batxillerat que realitzaran el seu treball de recerca i un estudiant de Cicles Formatius. En Medi i l'Abdeslam seran els nostres guies i tindrem l'oportunitat de visitar les seves famílies. Un cop més, el reportatge audiovisual serà l'eina que utilitzarem per reflectir tot el que viurem durant els 13 dies que serem allà visitant les ciutats de Marràqueix, Fes, Nador, Melilla i Tànger.

Durant el nostre viatge el bloc serà l'eina per comunicar-nos amb les famílies d'aquí i amb tothom que tingui ganes de fer-hi aportacions. Esperem que seguiu el viatge amb nosaltres!!!

22/6/08

VISITA A LA FAMILIA DEN LOUKAN
















7 comentaris:

perecocu ha dit...

apa seguiu aixi, les fotos son precioses i la gent del Marroc també. L´acullida per el que ens expliqueu es molt bona i tampoc passeu gana aixó també es important, vingue molts petons i abraçades. QUE TINGUEU UN BON SOLÇTICI I UN BON SAN JOAN.

Merce ha dit...

Hola a totssss!!!!!
es nota que us esta anant tot molt bé i que la gent és tan simpàtica com ho va ser amb nosaltres...
Quins records aquestes fotos...ja m'agradaria estar aqui!!! sembla que no heu tingut cap problema pero vigileu amb les panxes ehhh

Una tona de petons a la Tona i una abraçada molt gran per tots!!!

Sara l'aigua del riu esta perfecte aiam si quan tornes i podem anar un dia

Un viatge de mil milles
es comença fent el primer pas.

carmeripoll ha dit...

Veig que us ho esteu passant molt bé i que la calor continua apretant. Les fotos són molt maques.Jo ja he menjat amanida i begut vi....excel·lent! Aprofiteu que el viatge s'acaba! Bona revetlla de St Joan al Marroc, moltíssims petons per a tothom.

Panxito ha dit...

Hola, volem felicitar a en Joan pel seu sant!!!
Vam passar una bona revetlla, suposem que ningú més escriu perquè tothom està amb son.

Petons i abraçades.
Alba, Montserrat, Genís, Eloi i Francesc.

Auska1714 ha dit...

bones,

l'altre dia ja vaig parlar amb la Tona i la Xenia que em van explicar que us està anant tot super bé. Que ara la calor es força suportable i que fins i tot aquest any, a diferencia del nostre, (en el meu cas especialment xD) no us esteu aprimant gents amb aquesta estada xD quina enveja perque ja us dic jo que amb el que em van fer menja per tornar a estar minimament bé un cop vaig arribar va ser un brutal, sobre tot si no tens gana com era el meu cas hehe.

apa espero que aprofiteu aquests ultims dies A TOT TAI! i que, en arribar ens pogueu explicar mooooltes anegdotes d'aquest viatge.

Salut!

auska(un tal joel)

Unknown ha dit...

Que bonic el paisatge!

U

maria ha dit...

Com us va marroquinss?¿
Disfruteu el màxim els dies k us queden =)
m'han dit k aquest any les panxes estan perfectes no??
un ptoo enorme x tots
i una abraçada a la tonaaa i la baran!