II Projecte educatiu al Marroc. IES la GARROTXA

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE


Aquest curs tornem a comptar els quilòmetres des d'Olot fins a una ciutat marroquina però aquest cop aturem el comptador a una de les ciutats que visitarem durant més dies: NADOR. Hem canviat el rumb del nostre viatge però la intenció continua essent la mateixa: saber més coses sobre un país,el Marroc, del qual provenen alguns estudiants del nostre centre.

El tema central del projecte d'aquest curs són les històries de vida d'alumnes d'origen marroquí que estudien o han estudiat a l'institut. Paral.lelament, també es visitarà un centre de menors a la ciutat de Tànger dins el programa Catalunya- Magrib per explicar un altre tipus d'històries de vida, en aquest cas la dels menors que han intentat emigrar.

El grup està format per 7 alumnes de 3er. d'ESO, 2 alumnes de Batxillerat que realitzaran el seu treball de recerca i un estudiant de Cicles Formatius. En Medi i l'Abdeslam seran els nostres guies i tindrem l'oportunitat de visitar les seves famílies. Un cop més, el reportatge audiovisual serà l'eina que utilitzarem per reflectir tot el que viurem durant els 13 dies que serem allà visitant les ciutats de Marràqueix, Fes, Nador, Melilla i Tànger.

Durant el nostre viatge el bloc serà l'eina per comunicar-nos amb les famílies d'aquí i amb tothom que tingui ganes de fer-hi aportacions. Esperem que seguiu el viatge amb nosaltres!!!

19/6/08

FES ens FASCINA3 comentaris:

UNA DE 4 ha dit...

Hola!!!

Com va, el viatge?

Des d'aquí us seguim per la vostra ruta i també ens FASCINA.

Aprofiteu la vostra estada i passeu-vos-ho molt bé.

Adeu.

Unknown ha dit...

Ei!!

Que tal tot, esperem que ve!

Aqui fa molta calor suposo que vosaltres també teniu força calor, vaja es estiu!

Dons que vagi bé la cosa!

Unknown ha dit...

LES FOTOS SÓN GENIALS, AQUI JA HA ARRIVAT L´ESTIU I HO HA FET EM FORÇA CALOR, ARA A EL PLA DE DALT JA ES LA FESTA MAJOR SON CUATRE DIES DE FESTA DEMA AL VESPRE ANIREM A VEURE ELS TERAPIA, GAUDIU MOLT DEL VIATGE. AQUI HOS TROBEM MOLT A FALTAR. UNA FORTA ABRAÇADA I PETONS